GB / T 28264-2017 Подизпълнителска система за мониторинг на безопасността на подемно-транспортното оборудване се проведе в Далиан

- Jul 21, 2018 -

В Далиан се проведе втората среща за публичност на GB / T 28264-2017 "система за наблюдение и управление на безопасността на крана", спонсорирана от националния технически комитет по стандартизация на подемни машини.


Срещата беше председателствана от генералния секретар Жао Чунхуи от Техническия комитет по стандартизация на националната техника за кранове. Дийн Гао Шунди от Техническия университет в Далиан приветства речта на срещата. Yue Wenyu, помощник-генерален мениджър на Пекин Кранен Транспорт Машини за проектиране и изследователски институт Co., Ltd. и Yuan Fangding, старши инженер на Националната система за надзор и контрол на качеството на машините за надзор и транспорт, участваха в презентацията. Заместник-генералният директор на Gao Weimin от Micro Technology Co., Ltd. представи приложенията и опита на системата за мониторинг и управление на безопасността за големи кранни инсталации.

Обществено събрание на системата за наблюдение и управление на безопасността на повдигането на машини

GB / T 286264-2017 "Системата за наблюдение и управление на повдигането на безопасността на крановете" отговаря за изготвящите проекта. Асистент генерален мениджър на Пекин Crane Транспорт Машини Дизайн и изследователски институт Ко ООД Yue Wenzhao взел на етап да разработи на разликата между стандартните изисквания и нови и стари стандарти.

Юан Фанг Динг старши инженер на националния надзор по качеството и Инспекционния център за вдигане и транспортиране на машини въвежда проблемите, които се нуждаят от внимание в системата за мониторинг и управление на безопасността на типовия тест.

Старши инженер на националния надзор по качеството и Инспекционния център за вдигане и транспортиране на машини

Gao Yumin, заместник-генерален директор на Micro Technology Co., Ltd. представи типичните примери за приложение и опита на инсталацията и системата за мониторинг на големи кранове.

Заместник-генерален мениджър на Micro Technology Co., Ltd.