За нас


1.png

Хенан Yuntian Crane Ко ООД (покрива повече от 2/3 пазара на кран в Китай), съставен от много опитни кренови елити, включва инженерите и ние знаем как да контролираме качеството на крана стриктно за вас, да спестите допълнителни разходи за износ за вас, така че ние можем да ви предоставим най-високо качество кран кран с най-добрата цена. В допълнение, ние можем да ви предоставим до ключ проект включва инсталиране, въвеждане в експлоатация и така нататък, ако имате нужда.


Ние можем да ви доставят всички видове индустриални кранове от 0.25 тона до 900 тона, преминават GB / T 19001-2000 idt ISO 9001: 2000, GB / T 24001-2004 idt ISO 14001: 2004, GB / T 28001-2001, OHSAS 18001: 1999, CE, GOST, SGS, TUV, BV и така нататък. Ние сме изнасяли нашите кранове в Австралия, Бангладеш, Ирак, Пакистан, Филипини, САЩ, Египет, Перу, Индия, Туркменистан, Сингапур, Етиопия, Южна Африка, Саудитска Арабия, Малта, Албания, Камерун, Уругвай, Бахрейн, Тайланд, Казахстан, Германия, Султан, Чили, Оман, Румъния, Малайзия, Армения, Йордания, Русия, Свазиленд, Катар, Бразилия, общо над 100 страни, получили добро потвърждение и приветствани от тях, и ние сме все повече и повече експерт по износ кран сега. ние винаги приемаме принципа на "колкото по-голям е нашият кредит, толкова по-силна ще бъде нашата компания". И се отнасяйте към всеки клиент искрено. Ще се радваме много да ви направим приятели с вас от цял свят и се надяваме да установим дългосрочно добро сътрудничество с услугата "бърза, вяра и високо качество"!


Защо да избера нас


2.png

Ние сме диференцирани от нашата установена мрежа от доставчици, която ни позволява да бъдем по-рентабилни. Ние предлагаме качествен и надежден продукт и ние сме в състояние да гарантираме дългосрочна наличност на части. С повече от 35 години опит в индустрията и действа като лидер в областта на износ, ние имаме следствие от лоялни клиенти и предлагат персонализирани услуги. Разполагаме с огромен и професионален екип, работещ по износ, включително екип по продажбите, технологичен екип, екип от документи, експедиционен екип, който ще осигури най-доброто обслужване.



Корпоративна култура


3.png


Практичен; Честно; Отговорен; благодарни; Подобаващо; Житие. CORE Създайте все повече и повече хора, за да сте успешни.

РАБОТНИ МЕТОДИ

Професия + Концентрация + Кривикус + Увереност + Търпение + постоянство + Определяне.

WOLVES SPIRIT

Сътрудничество + Единство + Търпение + Дива + Всичко.


Нашата фабрика



Нашият сертификат


Производствено оборудване

ИНСТАЛАЦИЯ


5.png


Можем да уредим нашия инженер във Вашата фабрика, за да извършим надзор на инсталацията, въвеждане в експлоатация. Инсталационната услуга е достъпна за всеки елемент, който продаваме. Опитни и квалифицирани техници инсталират кранове и аксесоари по удобство на клиента. Предлагат се също и аксесоари като дистанционни управления и устройства за регулиране на скоростта и т.н. Също така можем да предложим проект "до ключ". Имаме професионален екип за монтаж и богат опит в инсталацията в чужбина. Веднъж изискване, най-добрите инсталационни решения ще бъдат препоръчани във времето. Инсталационната услуга е достъпна по целия свят.


ОБУЧЕНИЕ


6.png


Означават ли операторите си аварийните сигнали за спиране, количеството тежести, които те могат безопасно да повдигнат или процедурите за аварийно изключване на крановете ви? Обучение по безопасността на кранове на кранове, причинени от кранове, причиняват наранявания на работното място на операторите на крана, работниците на работната площадка и дори хората наблизо. Повечето от произшествията на кран са причинени от човешки грешки, което може да доведе до риск за безопасността и неконтролируемо спиране на крановете. Опасностите могат да бъдат сведени до минимум или предотвратявани чрез подходящо обучение и използване на кран. Обширните курсове за обучение на потребители и курсове за безопасност на кран са основен приоритет за нас. Ние предлагаме широка специализирана подготовка и инструкции не само за нашите техници и инспектори, но и за вашите оператори на крана. Ние персонализираме и уточняваме вашите изисквания за обучение по отношение на повдигащото оборудване. Предлагаме пълен пакет за поддръжка, който има за цел да добави стойност към вашата работна сила и да повиши осведомеността за безопасността на вашето работно място. Ние комбинираме всички ваши изисквания за обучение, от основното обучение на оператора на крана до персонализираното Дали вашите оператори знаят аварийни сигнали за спиране, теглото, което те могат безопасно да повдигнат или процедурите за аварийно изключване на крановете ви? Обучение по безопасност за оператори на кранове


ЧЗВ


1.Имали ли сте някога изнасяли своя кран в нашата страна?

Ние сме изнасяли крана на повече от 95 страни, pls любезно намерите подробности в пратката

2.Кои индустрии обслужвате ли?

Ние обслужваме много отрасли, включително машини, металургия, електрическа енергия, железопътен транспорт, военноморски, пристанищни, авиационни, военни, автомобилни, корабостроене, нефт, химикали, таблици, въглища, стоманени производители, предварително произведени бетони, стоманени складове, мрамор и камък друго поле.

3. Кои области обслужвате?

Ние имаме много голям пазар на местния пазар в Китай, в същото време, ние имаме износ на кран за цял свят, включително Европа, Африка, Близкия изток, Азия, Северна Америка, Южна Америка и така нататък. Общо повече от 100 + страни по целия свят.

4.Какви видове кранчета за кранове осигуряват?

Ние сме водещ доставчик на надземен кранове и ние можем да предложим три различни типове, включително единични греда върхови кран, единични греда подкопават кран и двойно греда върха кран.

5.Кои кранове са най-подходящи за открито?

Корпусът на козлови крана често е най-подходящ за работа на открито. Съществуват два типа - кран с едно гредоред и двоен кран за керемида.

6.Какъв международен сертификат вашият кран премина?

Нашият кран е преминал CE, ISO, GOST, SGS, TUV, BV, и така нататък.

7. Имате ли местен агент у нас?

Имаме агент в Бангладеш, Уругвай, Индия, Южна Африка, Саудитска Арабия и така нататък, като в същото време развиваме повече агент по целия свят. Добре дошли да се присъедините към нас, за да изразходваме пазара на кран и да изграждаме дълго време печелившо сътрудничество

8.Какво е най-добрият кран за моите нужди?

В момента има широка гама от качествени кранове и аксесоари, включително надземен кран, портален кран, кран кран, електрически повдигач и свързани продукти. Също така ние имаме облагодетелстван продукт, използван в специални индустриални като леене кран, магнитен кран, вземете кран, използвани в стомана мелница, и кликнете върху горните връзки, за да ви отведе до специфична продуктова страница. Ако все още се нуждаете от допълнителна информация, моля свържете се с нас.

9.Дали можете да доставяте техническа подложка или резервни части във времето, когато кранът се счупи?

По всяко време онлайн безплатната техническа поддръжка може да бъде на разположение; бихме могли да организираме нашия инженер във Вашата фабрика, както се изисква. Ние можем да предоставим свободните парсове безплатно в рамките на гаранционния период и да таксуваме по себестойност, когато гаранцията е невалидна.