Релсов монтажен контейнерен портален кран

Релсов монтажен контейнерен портален кран

Железен монтажен контейнерен монтажен железопътен товарен железопътен товарен железопътен товарен кран (RMG кран) се използва предимно за товарене, разтоварване, преместване и подреждане на контейнери в железопътни трансбордиращи полета и големи контейнери за съхранение на контейнери. Тя се състои от основна греда, твърди и гъвкави изпъкналости, пътнически ...
Чат сега

Информация за продукта

Релсов монтажен контейнерен портален кран


описание

Железопътният мостов кран (RMG кран) се монтира предимно за товарене, разтоварване, преместване и складиране на контейнери в железопътни трансбордиращи полета и големи контейнери за съхранение на контейнери. Тя се състои от основна греда, твърди и гъвкави изпъкналости, механизъм за преместване на количката, повдигащ механизъм, механизъм за придвижване на крана, електрическа система и кабина за работа.

Този железопътен кранове могат да бъдат с 3 вида базирани на оперативен тип в дворовете за съхранение: чиито носачи по посока на единичната платформа се наричат единичен конзолен кран и в посоката на двойния платформа се нарича двоен конзолен кран и чиито ребра не достигането на терена се нарича не конзолен кран. Потребителите могат да избират различни видове в зависимост от различните изисквания на ярковете, складовите и транспортните средства на контейнерите и превозните средства (камиони или железопътни превозни средства).


Характеристика

1. Ниска скорост на повдигане поради ниската височина на повдигане. Високата скорост на придвижване на крана е в съответствие с изискването за производителност на яхтите за съхранение на дълги трасета. Разпръсквачът ще премине четвъртия / петия контейнерен слой, когато купчината от контейнери е три / четири слоя и височината му на повдигане зависи от изискванията на складовете

2. Скоростта на движение на количката зависи от разстоянието и разстоянието между двете страни на моста. В случая на разстоянието и разстоянието на излизане е кратко, по-малка скорост на преместване на тролея и се препоръчва производителност; в противен случай скоростта на движение на количката може да бъде съответно увеличена, за да отговори на изискванията за производителност.

Когато разстоянието е над 40 метра, механизмът на крана се движи с висока скорост и двете страни на опорите ще се отклоняват, тъй като тегленето от всяка страна е различно. Така че на този кран има стабилизатор и електрическата система ще държи двете страни на механизмите за движение синхронни.

4. Системата за електрическо управление на задвижването използва тиристорна регулатора на скоростта, управляваща задвижването AC или DC, за да отговори на по-високата нужда и да постигне по-добра ефективност на регулиране и контрол на скоростта. Или възприема конвенционалната система за регулиране на скоростта на регулиране на скоростта на задвижването с променлив ток и регулатора на задвижването на регулатора на напрежението и регулирането на скоростта на AC статора

Електрическо спиране, оборудвано с регулатор на скоростта, регулиращо скоростта на въртене на задвижването, AC или DC или система за управление на задвижването на регулатора на напрежението и регулирането на скоростта, се използва обикновено като електрическа система за управление на високоскоростен крачен механизъм. Трябва да се избягва конвенционалната система за управление на скоростта, регулираща скоростта на въртящия момент, която зависи от спирачките, за да се изключат движещите механизми, за да се предотврати огромното въздействие върху целия кран.


спецификация


Технически спецификации

Товароподемност (t)

35

40.5

Span (m)

30

22

Височина на повдигане (м)

16

12.3

Работно задължение

A6

A7

Модел на контейнерите

20'40'45 "

Скорост (м / мин)

повдигане

0 ~ 10

10 ~ 18

Пътуване с колички

3,4 ~ 34

40

Crane Traveling

2,9 ~ 29

45

Въртене (об / мин)

1.35

Препоръчителна релса

P43

QU70

мощност

3 фази, AC, 380V, 50Hz


Запитване